onsdag 22 juni 2011

7 veckor

Förstå att nu är Vinkillarna 7 veckor och imorgon är det dags för deras första vaccinering! Den blev förlagd lite tidigare än tänkt då vi åker mot Höljes och Rallycross EM redan på måndag fm så fick helt enkelt styra om de planerna.
Huset utforskas allt mer för var dag även om dom fortfarande håller sig till "sitt" rum för det mesta. ALLT går att leka med bara man vill tom bajs från lådan *usch*
Tror att mamma Nora håller på att släppa taget lite om de små, blir inte helt supermammig när de lämnar rummet. De snuttar fortfarande men är nog mest för mysfaktorn :)
Izze har visat för matte att han är minsann en stor jägare! Tog en pippi mitt framför matte en dag. Mäkta stolt kisse, inte så lycklig matte dock men lät honom hållas "grym som jag är".
Har familjer som är intresserade av båda pojkarna.
Myspojkarna.
Zinfandel 7 veckor
Merlot 7 veckor
Så grumpy man kan vara då...
Det var allt för denna vecka, blir ingen uppdatering förens vi kommer hem från Höljes, om jag inte hinner med en snabbis här efter Midsommar.

1 kommentar:

  1. Gud så söta de är!!! Storasyster Ninja hälsar, samt deras stor systerson Edward =) Riktigt fina uttryck har de, gillar särskilt Merlots onda look ;)

    SvaraRadera