torsdag 9 juni 2011

5 veckor

Snart halvtid o sommarvärmen har slagit till ordentligt
Semestertider stundar och tävlingssäsongen har startat på allvar, OK det är "bara" tre? fullständiga tävlingar kvar för säsongen.
Veckan efter midsommar åker vi med bovagnen till Höljes för att kolla på Rallycross EM så kommer då att ha/behöva kattvakt och häst motionär men det lär väl lösa sig.
Kisseunga då?
Nu är dom så stora att dom fått en egen toalåda och har så smått börjat pröva blötmat. Merlot tycker att det är fantastiskt med mat medans Zinfandel är lite mer tvekande. Nu ska allt lekas med, inte mycket i rummet som inte undgår småttingarna. Ännu är sängen för hög för dem att ta sig upp på men det är nog bara en tidsfråga ;) Huset har dom så smått börjat inspektera, Zinfandel fann vår säng väldigt intressant att vara under, Nora var inte lika imponerad. Personligheterna utvecklas dag för dag. Merlot är fortfarande lite mer försiktig men busar gärna med vippor. Zinfandel är mer framåt men båda killarna är tämligen mysiga när dom väl är stilla.
Mamma Nora har fortfarande utegångsförbud något hon inte längre är särskilt nöjd med. Men så länge hon är ond på Izze får hon inte gå ut - thats it! Men tror att det börjar mjukna lite dememellan, nu är det mest Izze som morrar o viker iväg när hon kommer men dom har inte träffats nos mot nos ännu, har fortfarande uppe grinden till kattungerummet och dörren stängd när Izze är inne.
En liten film på busig Zinfandel
Kullbild o kullbild...busbild
Zinfandel funderar
Merlot kan tänkas ha bus på G
Årets första tävling i Lycksele överträffade min förväntningar. Jag o Epona tog dela 1:a plats i dressyren, vann maratonet och totalen. Både Epona och Boppe skötte sig ypperligt, som alltid. Kändes verkligen att det var länge sedan vi körde något maraton, svängarna fungerade så där, tror jag är för van med rockarden och svängde allt som oftast försent men tydligen räckte det ända fram. Nu ska här tränas på att svänga till Villvattnet som är om en månad.
Älskar den här bilden - det var JÄTTETRÅNGT så hålla tungan rätt i mun var det som gällde sen att det tog i träden iaf va väl en annan sak.

1 kommentar:

  1. Har du sett lyckseletv som var där och filma.. :)

    Mvh
    Sara G

    SvaraRadera