torsdag 21 juli 2011

11 veckor

Knappt 2 veckor kvar till killarna flyttar till sina nya hem, har sagt det förr men säger det igen tiden går för vansinnigt fort.
Denna vecka har båda killarna visat på lite "socialkompetens". Nu stannar dom gärna av ibland och låter en kela med dom. Tror att "lilla fega" Merlot är den som uppskattar kel mest av de båda. Det jag tycker är härligast att se är att dom gärna leker med Malcom, låter honom komma nära och dom uppskattar verkligen när han vevar med vippor eller kastar (läs tappar) bollar. Dock har detta lett till ett problem då Malcom har börjat få tag i dem och som små barn gör så nyper han fast i dom ganska rejält, inga klösskador ännu ;)
O nu har det hänt! Nora och Izze har så sakteliga börjat acceptera varann igen. Så pass att Nora nu faktiskt får komma ut igen, tror hon tycker det är skönt att slippa småttingarna och det är bra träning för dom att vara utan mamma.
Izze har börjat hälsa på de små men tror att alla tre tycker att det är lika läskigt, Izze går helst ut när han ser att dom är "lösa".
Trött familj
Så stilla som det gick att få dom för en bild idag ;)
Merlot visar på sina klättertalanger :)
Inte ont anande....

1 kommentar: