torsdag 19 maj 2011

2 veckor

Oj tiden bara susar förbi. Igår blev killarna två veckor! Dom har nu båda öppnat ögonen helt, är betydligt rörligare i bolådan och när man ska fota dem så det är till att vara snabb - hur ska det gå om ytterligare två veckor???
En kullbild på killarna
Namnen är nu bestämda! Denna gång kommer namnen från namn på olika blå vindruvor, som de goda röda vinerna kommer i från.
Så får jag presentera:
S*Grevinnans Zinfandel
S*Grevinnans Merlot
Lite information om de utsökta druvorna jag valt att döpa pojkarna efter:
OM pojkarna då? Zinfandel är fortfarande den större av killarna, det skiljer dock endast 19 gr mellan dom båda, han är även lite mer aktiv än sin bror. Färmässigt ser han ut att bli rödtigré men det kan spricka upp till spotted.
Merlot däremot är nog den som är mer bestämd av de två, piper högt o bestämt när man lyfter upp honom. Merlot blir svarttigré men även här kan det spricka upp till spottar.
Utseendemässigt så hoppas jag på båda killarna då dom båda känns rejäla i kroppen men det är ju väldigt svårt att avgöra när dom är så små ännu.
Mamma Nora är fortfarande väldigt mån om de båda, vi ska helst inte vara o lyfta i dom när hon är inne, tur hon vill gå ut ibland så jag får en chans att gosa lite med dom ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar